Hirdetés

Horizon Zero Dawn - ügyes megoldást találtak egy általános problémára

|

Ismeritek azt a helyzetet, amikor valamit craftolni kell egy játékban, és csak egy komponens hiányzik, de fogalmatok sincs, hol találjátok meg? A Horizon Zero Dawn fejlesztői kitaláltak valamit erre.

Hirdetés

Amelyik játékban craftolás van, abban általában gyűjtögetés is. Néha ez is tud élvezetes lenni, felkutatni egy egész területet valamilyen nyersanyagért, esetleg medvékkel vagy szörnyekkel küzdeni érte jó móka lehet. Kivéve ha förtelmes grindolás az egész, vagy egyáltalán nem jelzi semmi, hogy a nagyon ritka nyersanyag a két óra alatt átszelhető pálya pontosan mely pontján található meg. 

A Horizon Zero Dawnban is fogunk tudni craftolni. Ha valamit vásárolni akarunk, amihez kell egy bizonyos nyersanyag, nem szükséges tanácstalanul elindulnunk a nagyvilágba. Kiválaszhatunk egy opciót, ami generál egy questet, melyben a feladat pont a szükséges nyersanyagok megszerzése. Elindulhatunk, összeszedhetjük, amit össze kell, és nem fogjuk kitépni az összes hajunkat, mert ötször sétáltunk el a magas fűben rejlő speciális növény mellett. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)