Hirdetés

Horizon: Zero Dawn - ezt rejti a deluxe kiadás

|

Ha nagyon megfogott a Horizon: Zero Dawn, akkor lehet, hogy megéri majd beruházni a Deluxe kiadásba.

Hirdetés

A Horizon: Zero Dawn jövő márciusában érkezik, és ha biztos vagy abban, hogy ez a te játékod, akkor lehet, hogy érdemes lesz megfontolni az előrendelést.

Az alap előrendelői extra a Nora Machine Trapper pack, amit mindenki megkap, attól függetlenül, hogy hol rendelted elő. Ebben a csomagban crafting alapanyagokat, egy különleges íjat és ruhát találsz.

A játéknak lesz egy Digital Deluxe kiadása 70 dollárért, amiben a játék mellett lesz két nyersanyag csomag (Carja Trader és a Banuk Traveller), két ruha (Carja Storm Ranger és Banuk Trailblazer), és két fegyver (Carja Mighty Bow és Banuk Culling Bow). A digitális művészeti album és egy PS4 téma is a csomag részét képezi.

A másik lehetőség a fizikai gyűjtői kiadás, ami 120 dollár és a fentiekhez hozzácsap még egy figurát és egy 48 oldalas művészeti albumot.

A Horizon: Zero Dawn 2017. március elsején jelenik meg Európában, kizárólag PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)