Hirdetés

Horizon: Zero Dawn - 9 percnyi látványos gameplay érkezett

|

Ha kíváncsiak vagytok egy picivel többre is a Horizon: Zero Dawn játékmenetét illetően, mint amit az E3-on mutattak, akkor nézzétek meg a legújabb gameplay videót.

Hirdetés

A Sony E3-as konferenciáján nagy hangsúlyt fektettek a Guerrilla Games által fejlesztett Horizon: Zero Dawn játékmenetére, amelynek kapcsán hosszú percekig nézhettük, ahogy főhősnőnk robotállatot szelídít, másokkal beszélget és harcba bocsátkozik. 

A Sony Japan Studio a minap tartott egy livestreamet, amelynek keretében megmutatták az E3-on látott demót, csakhogy ezúttal már a HUD-dal együtt és kicsit más megközelítéssel, ráadásul ez alkalommal egy sokkal tapasztaltabb játékos irányítja a karaktert, így még jobban szemügyre vehetjük a Horizon: Zero Dawn részletesen kidolgozott és ügyes megoldásokkal operáló játékmenetét. 

A Horizon: Zero Dawn kizárólag PlayStation 4-re jön, várhatóan 2017. március elsején. A deluxe kiadást láttátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)