Hirdetés

Horizon: Zero Dawn - úgy tűnik, mégsem fog késni

|

Volt szó arról, hogy az év egyik legjobban várt PlayStation 4-exkluzívja, a Horizon: Zero Dawn csak jövőre jelenhet meg. Egy friss anyag most cáfolni látszik ezt.

Hirdetés

A robotdinoszauruszos, kicsit futurisztikus, kicsit ősemberes Horizon: Zero Dawnról az utóbbi hónapokban nem hallottunk sokat, a Guerrilla Games viszont állítólag az őszi szezonban ki fogja adni a játékot. 

A tavalyi E3 során bejelentett címet már 2011 óta fejlesztik, viszont sokan szkeptikusak azzal kapcsolatban, hogy az eredeti terveknek megfelelően megjelenhet-e idén. A Sony még nem mondott semmit, viszont a holnap megjelenő Uncharted 4 dobozában található szórólap alapján továbbra is 2016 van kitűzve. Elképzelhető, hogy a szórólapokat akkoriban gyártották le, amikor a játék aranylemezre került (és az már egy hónappal ezelőtt volt), de azért reménykedünk benne, hogy az évszám még mindig aktuális.

Így vagy úgy, továbbra is tartjuk magunkat ahhoz, hogy inkább késsen, és legyen közel  tökéletes, mint elsiessék, és gyorsan felejthetővé váljon. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)