Hirdetés

Horizon Zero Dawn - új trailerrel jött a megjelenési dátum

|

Beigazolódtak a pletykák, a Horizon Zero Dawn megjelenése 2017-re csúszott.

Hirdetés

A Sonynak idén ősszel is nagyon kevés exkluzívja lesz. Az őszi szezon elején jön a No Man's Sky (ami csak félig-meddig exkluzív), majd novemberben a Gran Turismo Sport, és itt nagyjából meg is állunk. Az E3-on lehetnek még bejelentések.

A Horizon Zero Dawn viszont csak 2017. március 1-jén jelenik meg Európában. A döntés oka nem meglepő módon az, hogy a Guerrilla Games szeretné garantálni a tőlük megszokott minőséget mind a megjelenítés, mind a játékmenet terén, és ehhez még több időre van szükség. Addig is megkaptunk a fenti trailert, amiben Aloy lövöldöz robotdínókat, néhány drámai jelenetben szerepel, settenkedik, és robotállathátról nyilaz. Nem lehet nem szeretni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)