Hirdetés

Horizon: Zero Dawn - ezeket csinálhatjuk a fő küldetések mellett

|

A Horizon: Zero Dawn egy nyílt világú akciójáték lesz, így adja magát a kérdés, hogy mit tehetünk akkor, ha nem a kampánnyal akarunk foglalkozni?

Hirdetés

A poszt-apokaliptikus világ, ahol emberek, állatok, és fura robotok élnek egymás mellett már önmagában is elég érdekesnek hangzik, de azért kell valami, ami lefoglalja a játékosokat. A Game Informer jelentése szerint nem lesz hiány mellékküldetésekben.

Első körben a térképen lesznek úgynevezett "Corruption Zone" területek. Itt komoly harcok várnak ránk, de ha a felfedezést és a fejlődést meg akarjuk könnyíteni magunknak, akkor kénytelenek leszünk mindet kitakarítani.

Ahogy az eddigi videókból is nyilvánvaló volt, a vadászat és a gyűjtögetés komoly szerepet kap a játékban. A Horizon: Zero Dawn világában is rengeteg állatfaj él, akiket mind le is vághatjuk, ha például nagyobb tárhellyel rendelkező táskákat szeretnénk. A gépeket is érdemes lesz hajtani, mert azok roncsaiból fegyvereket és páncéljaink fejlesztéséhez szükséges darabokat nyerhetünk ki.

Az állatok és a gépek mellett különböző törzsekkel is találkozhatunk, akik a világ eltérő pontjain, más éghajlati körülmények között, egymástól teljesen eltérő módon élnek. Mindegyik törzsnek saját története és kultúrája van, amiket mind megismerhetünk majd, ahogy teljesítjük az általuk ránk bízott küldetéseket.

Ezeken kívül a világ barangolása közben még belefuthatunk véletlenszerűen felbukkanó küldetésekbe. Például találkozhatunk menet közben egy idegennel, aki a lánya nagy becsben tartott dárdáját próbálja visszaszerezni. A lányka anyukája halálakor ráhagyta ezt a fegyvert, így nagyon szeretné ha megtalálnánk és visszahoznánk neki. Ha sikerül, akkor kapunk egy fejlesztést a saját dárdánkra, ami növeli a közelharci sebzésünket.

A Game Informer szerint a játék világa tele lesz feladatokkal, így aki el szeretne veszni a Horizon: Zero Dawnban, annak lesz rá lehetősége. A játék várhatóan 2017. március elsején jelenik meg PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)