Hirdetés

Horizon: Zero Dawn - hangulatos trailerrel készülünk a Tokyo Game Showra

|

A napokon belül kezdődő expón természetesen a Guerilla Games játéka is kint lesz, így a rajongók már most kipróbálhatják, milyen érzés robotdínókra vadászni.

Hirdetés

A Horizon: Zero Dawn kétség kívül az egyik legjobban várt PlayStation 4-exkluzív cím, ami már a normál modellen is nagyon jól néz ki, de a PlayStation Meeting óta tudjuk, hogy PS4 Prón üt majd igazán.

Bár a Tokyo Game Show 2016-ra szánt videó csak 1080p-s, így is elcsíphetünk néhány gyönyörű pillanatot a játékból. Mivel a trailer értelemszerűen japánul van, a narrátorból nem sokat értettünk, de így is kifejezetten hangulatos volt, ahogy a természet és a gépek egyszerre vették át a hatalmat a Föld felett.

A Horizon: Zero Dawn megjelenésére egészen márciusig kell várnunk, de szerencsére addig sem maradunk remek játékok nélkül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)