Hirdetés

Napi büntetés: a galambok után már kutyákkal is randizhatunk

|

Amikor azt hinnéd, az internet már nem tud meglepni, mindig előkerül egy játék, amire végképp nem számítottál, de a teljes őrület álarca mögött azért mégiscsak megcsillan a zsenialitás fénye. Nos, a Hot Date nevű kutyás randiszimulátor is ilyen.

Hirdetés

A játékipar indie felét azért is szeretjük, mert a kis fejlesztők kreativitása olykor olyan meglepő játékokat szül, mint például a Lemma, vagy egy egészen őrült ötlet alapján olyanokat is, mint a Hatoful Boyfriend, ahol ha valaki mesél neked az adott játékról, reflexből elmeorvosért telefonálsz, mert ilyen egyszerűen nem létezhet. Nos, egy csodás fejlesztő csavart egyet a formulán, és ha nagyon szeretnénk, már kutyákkal is randizhatunk.

A nemes egyszerűséggel Hot Date névre keresztelt alkotás eltér a randiszimulátoroktól megszokott, "addig tepersz amíg beléd nem szeret a kiszemelt karakter" formulától, és a négylábúak esetében rapid randikra van lehetőségünk. Aki úgy gondolta, hosszú órákra leköti majd a Hot date, vagy ezzel a játékkal alapozza meg a YouTube-karrierjét, annak csalódást kell okoznom, mivel csak egyetlen kutyahölgy modellje került be a játékba.

Ettől függetlenül minden csevej egy új kezdet, általában már a bemutatkozásból kiderül, hogy szimpatikusak vagyunk-e a velünk szemben helyet foglaló ebnek, ezután viszont feltehetünk néhány alapvető kérdést, később pedig néhány szintre felosztott lehetőségekből a saját kérdéseinket is megalkothatjuk, amikkel alakíthatunk az összképen. Így például megkérdezhetjük, hogy van-e bakancslistája az aktuális randipartnerünknek, vagy esetleg szereti-e a költészetet, vagy éppen az egzotikus háziállatokat (amit egy kutyától kicsit furcsa megkérdezni, de ez most nem fontos).

A párbeszédek szövegei között bőven vannak zseniálisan megírt beszólások, így (majdnem) nyugodt szívvel tudjuk ajánlani a Hot Date-et, hiszen egy indie játékok megosztására kitalált oldalon annyit fizettek érte, amennyit szeretnétek, így akár ingyen is letölthetitek. Aki elég bátor, erre a linkre kattintson.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)