Hirdetés

Hot Lava - videón a játék, amiben láva a padló

|

A Klei Entertainment belső nézetes, parkourozós játéka gyerekkorunk egyik kedvenc időtöltését idézi meg és gondolja tovább: a kanapéról asztalra ugrándozást, miközben azt képzeltük, a padló lávából van.

Hirdetés

Még júniusban jelentették be néhány kép kíséretében a Hot Lavát, aminek már a koncepciója is zseniális volt, de mozgásban még jobban néz ki.

A játék lényege, hogy a padló érintése nélkül ugrándozzunk mindenfelé, nappalikon, iskolatermeken, vagy ezeknél egy szinttel kalandosabb helyszíneken át. Van benne egy kis Mirror's Edge, de a parkouron kívül nem sok köze van a DICE játékához. 

A Klei Entertainment korábbi alkotásai között szerepel mások mellett a Mark of the Ninja és a Don't Starve, amik az indie játékok kedvelőinek körében nagy sikert arattak. Ez lesz a stúdió első 3D-s játéka, meglátjuk, hogyan teljesít. Megjelenési dátum még nincs, de a béta lesz, itt tudtok rá feliratkozni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)