Hirdetés

HTC Vive - erre képes a VR-eszköz a Valve szerint (videó)

|

A HTC Vive árcédulája sokaknál kiverte a biztosítékot, viszont a Valve egy videóban megmutatja, hogy miért tökéletes választás az eszköz azoknak, akik meg szeretnék tapasztani a virtuális valóság erejét.

Hirdetés

Bár nincsenek rajta exkluzív címek és Európában még drágább is, mégis elképesztő ütemben fogy a HTC Vive, azonban a többség még nem ült fel a hype-vonatra. De vajon hogyan lehetne meggyőzni a kétkedőket a virtuális valósággal kapcsolatban? 

A HTC Vive-ot a SteamVR-ral egyetemben április ötödikétől kezdték el kiszállítani a szerencsés előrendelőknek, a Valve pedig azt a megoldást választotta a technológiában rejlő potenciál bemutatására, hogy néhány vállalkozó kedvű, hétköznapi ember kipróbálja a különböző alkalmazásokat, természetesen a mi szemünk láttára és az élmény úgyis magáért beszél majd. Így is lett és egy rendkívül hangulatos bemutatót rittyentettek nekünk:

A videó leírásában megtaláljátok a kipróbált játékok listáját is. Nektek hogy tetszik a HTC Vive?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)