Hirdetés

[HuN] Szövegkönyvírókat keres a Játékszinkron Stúdió

|

A Játékszinkron Stúdió miközben gőzerővel dolgozik a harmadik projektjén, bizony nem feledkezhet meg a továbbiakról sem. A következő projektek szövegkényveinek megírásához keresnek most embereket. Elvárás, hogy aki jelentkezik, az képes legyen hallásból is megérteni az angol szöveget a munka milyenségéből adódóan, valamint ami a legfontosabb, hogy aki jelentkezik, az bizony dobja is bele magát a dolgokba. Akik elég jó angolul tudónak gondolják magukat és van idejük és kitartásuk, azok a methos@gamehunter.hu címen jelentkezhetnek. A jelentkezést egy teszt követi majd, melyből kiderül, hogy ki lesz a jövő "szövegkönyvírója". :-)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)