Hirdetés

[HW] 20" LCD monitorok tesztje

|

13 darab, húsz hüvelykes képátlóval rendelkező monitort tesztelt az Xbitlabs csapata - szokásához híven igen kimerítően.

Hirdetés

Ahogy mindjárt a teszt elején fel is hívják rá a figyelmet: előfordulhat, hogy a sok szám és kifejezés között elveszünk. Erre az esetre itt van egy cikk, ami bemutatja az LCD monitorok szakszerű nyúzását, és kicsit enyhít ezen az elveszettségen. Olyan márkák modelljeit kínozzák, mint az ASUS, a Dell, a BenQ, az LG, a Samsung, stb. A zárszóban kategóriákba sorolják őket, és aszerint hirdetnek jobb-rosszabb helyezetteket. Ahogy az már lenni szokott ezek a kategóriák nem a szépen hangzó adatokkal függenek össze elsődlegesen, hanem a sokszor nem, vagy csak nagyon kevés figyelmet kapó paneltípustól, ami pedig eleve megszabja a nyers számok mozgásterét.

lcdmonitor_k.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)