Hirdetés

[HW] ATI Radeon HD 2400 XT teszteredmények

|

Az ATI, akárcsak a csúcskategóriás kártyák esetében, a középkategóriás videokártyákkal is csúszott pár hónapot, így csak júliusban kerülhetnek majd ki a boltok polcaira az új jövevények.

Hirdetés

Az ATI Radeon HD 2400 XT kártya az alsó szegmensben próbál majd vevőkre találni, ami az első tesztek alapján még sikerülhet is neki. Az egyik német oldal már hozzájutott egy ilyen modellhez, amit rögtön le is teszteltek a különféle játékok és tesztprogramok alatt. Az eredményekből sajnos jól látszik, hogy a driverrel még nincs minden rendben, hisz egyes esetekben egy NVIDIA GeForce 6600 GT grafikus kártyát sem tudta legyőzni, ám 3DMark 2006 alatt azért nagyjából a GeForce 7600 GS és a GeForce 8500 GT kártyákkal tudott egy szintre kerülni. A többi eredményhez látogassatok el erre az oldalra.
A kártyára már testvérlapunk, a PC World is rátette a kezét, s hamarosan ők is teszteredményekkel szolgálnak majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)