Hirdetés

Doom - a fejlesztők sem bírnak a legmagasabb nehézségi fokozattal

|

A fejlesztők egy olyan brutális nehézségi fokozatot tettek a játékba, amit az irodában még senkinek nem sikerült legyűrni.

Hirdetés

A régi motorosok megszokhatták, hogy a Doom játékokban mindig előfordul egy olyan nehézségi fokozat, amiről még maguk a fejlesztők is azt vallják, hogy a legkevésbé sem fair. Ez természetesen az új részből maradhat ki, a csapat még saját magának is feladta a leckét.

A játékban a hagyományos fokozatok mellett helyet kapott egy újabb nehézségi szint, mely az Ultra-Nightmare névre hallgat.

A nevéből talán nem nehéz kitalálni, hogy ennek a fele sem tréfa, már csak azért sem, mert ezen a szinten minden halál végleges.

Az Ultra-Nightmare annyira durva, hogy a fejlesztők egy interjúban nemrég elárulták, hogy az irodában még senkinek nem sikerült végigvinni a kampányt ezen a fokozaton.

Ez a fejlesztés szempontjából azért kellemetlen, mert nem túl szerencsés megfelelő tesztelés nélkül benne hagyni ilyesmit a játékban, de remélhetőleg valaki addigra csak átverekedi magát rajta.

Ti milyen fokozaton toljátok majd a Doomot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)