Hirdetés

Így néz ki egy 350 ezer forintos PC ház

|

Az Xforma MKII többe kerül, mint egy komplett gamer PC, cserébe viszont gyönyörű.

Hirdetés

Azért jó PC-s játékosnak lenni, mert lényegében végtelen mennyiségű pénzt tudsz beleölni a hobbidba. Nézd micsoda egér. Hát, nekem kell az a billentyűzet. Világít, érted?! VILÁGÍT! És akkor még nem beszéltünk a játékokról vagy arról a kismillió dologról, amivel telepakolhatjuk a házat. Szóval ez egy drága hobbi, na.

Aki megteheti, az bizony rengeteg különböző periféria, ház, és mod között válogathat és indokolatlan mennyiségű pénzt költhet rá a PC-jére. Az Xforma egy szerintük igencsak valóságos piaci rést igyekszik betömni az Xforma MKII nevű házzal. Mert hogy a világban sok olyan játékos szaladgál, aki 1250 dollárt, vagy több mint 350 000 forintot szeretne költeni a házára.

 

És ez csak az alapmodell. Lehet ezt még fokozni, ha extra HDD tálcákat, ventilátorokat vagy optikai  meghajtókat is szeretnénk bele. A ház egyébként tényleg brutálisan néz ki, ráadásul kiváló minőségű alapanyagokból készült, komplett folyadékhűtéssel és több digitális kijelzővel van ellátva, mint amennyiről egy átlag felhasználó tudja, hogy mit jelent. De ez nem is a mezítlábas júzereknek készült.

Ha kíváncsiak vagytok a részletekre, akkor érdemes meglátogatni a gyártó hivatalos oldalát. Nektek milyen PC házatok van? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)