Hirdetés

Így próbálja megmenteni a Square Enix azt a játékát, amit PC-n már 20-an sem játszanak egyszerre

|

A Babylon's Fall a Square Enix egyik legcsúnyább melléfogása volt az elmúlt években, komoly változásokra lesz szükség, de a kiadó hajlandó mindent megtenni.

Hirdetés

A Babylon's Fall gyakorlatilag a 2022-es év Anthemje: egy játék, amit senki sem kért, gyengére sikerült, és már mindenki lemondott róla. Az a 10-20, de talán konzolosokkal együtt 100 ember, aki nem adta még fel, biztos türelmetlenül várja a Season 2 indulását, de számukra is rossz hírt hozott a PlatinumGames.

Az eredetileg három hónaposra tervezett szezont a fejlesztők kibővítik egészen november 29-ig. A döntés mögött az újratervezés szükségessége áll.

Hirdetés

Mostanra valószínűleg mind a Square Enix, mind a PlatinumGames belátta, hogy javítgatással semmire sem fognak menni: nagyobb lépésekre lesz szükség, ehhez pedig idő kell.

"A Season 2 tartalmazni fogja a Ver. 1.2.1 javítást, de utána kitoljuk a szezon futamidejét 3 hónappal. Ez idő alatt semmilyen új tartalom nem érkezik majd, de a játék a továbbiakban is elérhető lesz, így nincs mitől tartani."

Az utolsó mondat biztosan megnyugtatott mindenkit. Akinek van még ideje döglött lovat böködni pálcával, játszhat tovább, hátha csoda történik.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)