Hirdetés

Ilyen lett volna az Imperium Galactica készítőinek Star Trek játéka (videó)

|

Kevesen tudnak róla, de a Digital Reality korábban dolgozott egy Star Trek játékon is. Sajnos a projektet végül elkaszálták, de most megnézheted, hogyan festett volna a látványos űrkaland.

Hirdetés

A Vakondok 4 werkfilmsorozatban már szó volt róla, hogy az Imperium Galactica fejlesztői egy időben Star Trek játékon is dolgoztak. Az Activision még 2003-ban rendelte meg a játékot, de jogi gondok miatt végül dobni kellett az egyébként nagyon ütősen kinéző projektet.

A Star Trek filmekért felelős Paramounttal rúgta össze a port az Activision, mivel a kiadó szerint a filmesek túl kevés mozit gyártottak a népszerű univerzumhoz kapcsolódóan. Az biztos, hogy nem ez a vita győzte meg a filmstúdiót, hogy leheljen új életet a sorozatba, hiszen a 2002-es Nemesis után csak 2009-ben jött a Star Trek reboot.

A Vakondok stábjának kezébe jutott anyagok alapján mindenesetre a Digital Reality egy igazán mutatós játékon dolgozott. Látható a videóban több különböző faj űrhajója, a legendás Deep Space Nine űrállomás. Külön érdekesség, hogy a játékban debütált volna egy teljesen új faj, mely korábban egy filmben vagy sorozatban sem jelent meg. Szerintem a videóban szereplő vörös fényű űrhajók gazdái lehettek azok, én legalábbis nem emlékszek hasonló hajókra egyik Star Trek sorozatból sem. Nézzétek meg, miről maradtunk végül le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)