Hirdetés

Indul a Diablo 3 utolsó szezonja, így búcsúzik a játék 11 év után

|

Ugyan most már sokan inkább a Diablo IV-re szánják szabadidejüket, a Blizzard szeretett volna méltó módon búcsút inteni az elődnek.

Hirdetés

Sok mindent lehet mondani a Blizzard munkatársaira, ők sem tudják mindig, hogyan kell a dolgokat jól csinálni, de az tiszteletre méltó, hogy a Diablo III-at tizenegy éven át frissen tartották, és még most, hónapokkal a Diablo IV megjelenése után is tesznek bele új tartalmat.

Hamarosan kezdetét veszi az utolsó, huszonkilencedik szezon, a Visions of Enmity, ami egy egyjátékos módot, a Paragon pontok rendszerének átdolgozását, és más izgalmas változtatásokat, újításokat is hoz azoknak, akik még nem váltak meg a játéktól, hogy helyet csináljanak valami másnak.

Hirdetés

A legizgalmasabb a Solo Self Found mód, amiben a játékosok a saját cuccaikat használva érvényesülhetnek, nem cserélgethetnek másokkal - lényegében egy teljes egyjátékos módnak felel meg, és ennek megfelelően nagy kihívást kínál minden kalandornak. Saját ranglistája van, és hardcore változatban is bele lehet vágni.

Emellett a Paragon pontok rendszere annyiban módosul, hogy 800 pontot lehet összesen szétosztani a különböző attribútumok között. Balanszolták a Crusader, a Demon Hunter és a Witch Doctor kasztokat, és javítottak még néhány, a játékosok életét több-kevesebb ideje megkeserítő problémát.

Tesztelni holnaptól augusztus 29-éig lehet a PTR-en, élesedni ezt követően fog. A 30. szezontól a Diablo 3-ban a régi tartalmak pörögnek tovább, tehát nem lesz játszhatatlan, csak már kevésbé izgalmas azoknak, akik régóta játszanak vele.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)