Hirdetés

Injustice 2 - hamarosan lelepleznek két új karaktert

|

A NetherRealm Studios tartani fog egy panelt a Comic-Con 2016-on, ahol a fejlesztők bemutatnak kettőt az Injustice 2 eddig még nem látott harcosai közül.

Hirdetés

Bár eleinte még eléggé morcos volt a NetherRealm, amiért idő előtt kiszivárgott az Injustice 2 előzetese, az Injustice: Gods Among Us folytatásának bejelentése így is nagyot szólt. Nem sokkal később az E3 2016 elhozta a legelső gameplay videót is, amelyben Batman, Superman, Aquaman és a többiek estek egymásnak csili-vili páncélokban

Ed Boon, az Injustice 2 kreatív igazgatója és csapata is részt fog venni a július 21. és 24. között megrendezésre kerülő San Diego-i Comic-Conon, egész pontosan július 22-én, hazai idő szerint este 20:30-tól tartanak egy panelt. Az egyórás előadáson Ed Boon mellett ott lesz az Injustice képregény szerzője, Tom Taylor is, valamint olyan szinkronhangok, mint George Newnbern (Superman), Phil LaMarr (Aquaman) és Laura Bailey (Supergirl). A jelenlévők meglepetésvendégekre számíthatnak, új gameplay felvételeket láthatnak majd a verekedős címből, részleteket hallhatnak az új funkciókról, Taylor beszélni fog az új Injustice képregényről és - ami számunkra talán a legfontosabb - leleplezésre kerül két új karakter: 

A fenti kép jobb alsó sarkában levő sziluettek őket takarják. Szerintetek kik lehetnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)