Hirdetés

Injustice 2 megjelenés - Ed Boon elárulta a dátumot

|

Pár nappal azután, hogy cáfolta a Microsoft által kiszivárogtatott dátumot, Ed Boon közzétette a valódit. Nem kell sokat várnunk az Injustice 2-re.

Hirdetés

Eredetileg írtuk: A NetherRealm egy ideje ragaszkodik ahhoz, hogy játékai májusban jelenjenek meg. Valószínűleg felváltva kapunk egy Mortal Kombat és egy Injustice címet, hacsak ki nem találnak még valamit ezek mellé. Mondjuk a Marvel is megkereshetné őket, bár nem biztos, hogy ezt a DC engedné. 

Az Xbox Rewards oldalán a napokban azt láthattuk, hogy az Injustice 2 megjelenés március 28-ára várható, azonban ezt a rendező, Ed Boon gyorsan cáfolta. Bár nem ígérte, hogy egyhamar végleges dátumot jelent be, ma mégis közzétett egy egyszerű, de sokatmondó képet, amin mindössze annyi szerepel: "i2.05.16.17.".

Frissítve: Közben kiderült, hogy az európai megjelenés pár nappal későbbre csúszik, így az Injustice 2 megjelenési dátuma 2017. május 19. A játék ekkor Xbox One-ra és PlayStation 4-re fog megjelenni, de nincs kizárva egy PC-s változat lehetősége sem. Várjuk a további fejleményeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)