Hirdetés

Injustice 2 - bemutatkozik Robin, elindultak a bétakulcsok

|

Az Injustice 2 új előzetesében azt nézhetjük meg, hogyan harcol Batman hű társa, Robin.

Hirdetés

Tegnap élőben streamelt egy kis Injustice 2-t a NetherRealm, de arra sem kell már sokat várnunk, hogy magunk próbálhassuk ki a játékot. A csapat elkezdte kiküldeni a bétakulcsokat azoknak, akik ezt kérték, úgyhogy mostantól különösen érdemes figyelni az e-maileket (spam mappával együtt), hátha ti is a szerencsések között vagytok. Ha még nem jelentkeztetek, tegyétek meg mihamarabb.

Ennek bejelentése mellett egy másfél perces videóban nézhetjük meg Robint, aki egyebek mellett egész véletlenül Batmannel is megküzd. Meglepődtünk volna, ha épp ő marad ki. Ed Boon, a stúdió fejese megígéte, hogy kevésbé ismert karakterek is lesznek. 

Az Injustice 2 megjelenés májusban várható PlayStation 4-re és Xbox One-ra, a PC-s változatot még nem erősítették meg. Valószínűleg csúszik kicsit, ahogy az lenni szokott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)