Hirdetés

Injustice 2 - így bunyózik majd Supergirl

|

Kripton utolsó lánya elsősorban nagyobb távolságból harcol otthonosan, de akkor sem esik kétségbe, ha belemásznak az arcába.

Hirdetés

A Mortal Kombat szériát is dédelgető NetherRealm Studios karácsonykor sem pihen, ezerrel kalapálják az Injustice 2-t, hogy mihamarabb visszatérhessünk a harcmezőre.

Ezúttal az IGN.com szerkesztői voltak a kiválasztottak, akik elsőként nézhették meg Supergirl arzenálját, amiben a fagyos lehelettől a villámgyorsan kiosztott pofonokon át egészen az égető lézerig minden megtalálható. Supermannel szemben ezzel a karakterrel nem feltétlen akarunk közel menni az ellenfelekhez, inkább távolról érdemes lecsipegetni az életerejüket.

Az Injustice 2 valamikor 2017-ben érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)