Hirdetés

Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition - a 2016/05-ös GameStar teljes játéka

|

Május a képregényfilmek hónapja, ezért úgy döntöttünk, hogy a GameStar mellé is egy ilyen témájú játékot csomagolunk.

Hirdetés

Hetek óta hódít az Amerika Kapitány: Polgárháború, néhány nap múlva pedig az X-Men: Apokalipszis is a mozikba kerül. Hogy a Marveles dominanciát egy kicsit megtörjük, a májusi GameStar mellé DC szuperhősöket csomagoltunk, méghozzá nem is akármilyen formában.

Az Injustice: Gods Among Us mögött nem más áll, mint a Mortal Kombat szériát is jegyző NetherRealm Studios, és ha valaki, hát ők tudják, hogy kell verekedős játékot készíteni. Az Unreal Engine 3-nak köszönhetően az akció kifejezetten látványos, és mivel szuperhősökről van szó, szükség is volt a mutatós animációkra.

A játékban több mint 25 karakter közül választhatunk, és természetesen a DC univerzum ikonikus karakterei, Batman, Bane, Superman, Flash, Catwoman, Lex Luthor, Harley Quinn, Joker, Superman mind ott vannak a listában. Ráadásul mivel a GameStar mellé az Ultimate Edition jár, az összes extra karakter, pálya és egyéb bővítmény is a csomag részét képezi.

A 2013-ban megjelent csodát verekedős játékoktól szokatlan módon a sztorija miatt is sokan dícsérték, a NetherRealm ugyanis egy kifejezetten izgalmas történetet írt. Az Injsutice: Gods Among Us több nemzetközi díjat is bezsebelt, mint a 2013-as év legjobb verekedős játéka.

Szerencsére ebben a játékban csak a karakterek a kemények, a gépigény egyáltalán nem. A futtatáshoz legalább egy 2,4GHz-es Core 2 Duo vagy egy 2,8GHz-es Athlon X2 processzor, 2GB RAM, valamint egy GeForce 8800 GTS vagy egy Radeon HD 3850-es videokártya szükséges. Operációs rendszerből Windows 7 (igazából Vista, de hát használja azt még bárki?), tárhelyből pedig 21 GB a minimum.

A játék aktiválásához internetkapcsolat kell, a kód beváltása a már megszokott módon zajlik: Megkeresitek a magazinban található kódot, majd azt az adott lapszámnál beváltjátok a GameStar Plus oldalon. A "Teljes játék" menüponton belül található "Aktiválás"-ra kattintva jelenik meg a kód, amit innen kimásolva, majd Steamen belül a "Játékok" menüpontban lévő "Termék aktiválása a Steamen" menüpont megfelelő mezőjébe beillesztve szerezhettek meg.

És ne aggódjatok: a játék hivatalosan Magyarországról nem vásárolható meg, de az általunk adott kulcsok gond nélkül beválthatók.

A GameStar 2016/05-ös számát péntektől találjátok meg az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)