Hirdetés

Inside - végre láthatjuk, milyen a játékmenet

|

A Playdead második játéka, az Inside ugyan nem a Limbo közvetlen folytatása, a játékmenetet szemlélve viszont úgy tűnik, nem nagyon távolodnak el a már bevált formulától.

Hirdetés

Egy biztos, a Playdead nem viszi túlzásba a gamerek tájékoztatását az Inside-dal kapcsolatban, így például a hivatalos weboldalon is csak pár képet, videót és (elég ijesztő) gifet találunk a megjelenési dátumon kívül. Az E3-as trailerük mellett viszont végre némi játékmenettel is szolgáltak az érdeklődőknek.

Ebből pedig kiderül, hogy az új játék elég sokat átvesz a Limbóból, így nem csak a hangulat lesz ismerős, hanem főszereplőnk sebezhetősége sem sokat változott a csapat első játéka óta. Viszont az is tisztán látszik, hogy az Inside vizuális stílusa rengeteget fejlődött a monokróm látványvilághoz képest, ráadásul elég izgalmas új fejtörők is várnak ránk. Külön érdekes például, hogy a 2D-s mozgásterünkben gyakran a háttérben lévő fenyegetéseknek megfelelően kell cselekednünk és elrejtőznünk. Szerencsére nem is kell már sokat várnunk, hogy mindezt megtapasztalhassuk, ugyanis június 29-én Xbox One-ra, július 7-én pedig PC-re is megérkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)