Hirdetés

Inside - lehet, hogy nem kell sokat várnunk a PS4-es verzióra

|

A PlayDead új játéka a Limbóhoz hasonlóan zseniális lett, de ezt egyelőre csak a PC-vel vagy Xbox One-nal rendelkezők tudhatják. Talán már nem sokáig.

Hirdetés

Nem okozott nagy meglepetést, hogy az Inside csak a Microsoft platformjaira jelent meg első körben. A Limbo pár nap híján egy teljes évig Xbox 360-exkluzív volt, majd öt év alatt szép sorban jelent meg további platformokra.

Remélhetőleg az Inside kapcsán nem kell majd éveket várnia a PlayStation tulajoknak. A csapat új játékáról egyelőre mindenki áradozik, a One-os verzió Metacritic átlaga 93-on, a PC-sé 86-on áll, és a mi saját mazurunk is örömtől könnyezve rontott be a szerkesztőségbe, miután kipróbálta. A PS4-eseknek adhat némi reményt, hogy az Exophase-en felbukkant a trófealista, ami jelentheti, hogy nincs nagyon messze a Sony platformjára készült változat sem. Persze ez önmagában így még elég sovány, de talán majd a gamescomon hallunk valamit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)