Hirdetés

A nap, amikor az Apple rendezvényén jelentették be az új Mario játékot

|

Tudtuk, hogy a Nintendónak komoly tervei vannak mobilos fronton, de arra nem számítottunk, hogy épp az Apple-lel bútoroznak majd össze.

Hirdetés

Ezekben a percekben is zajlik az idei Apple Keynote, amit a legtöbben értelemszerűen az iPhone 7 bejelentés miatt vártak, de számos egyéb meglepetéssel is készült az almás cég. Az egyik pillanatban például váratlanul megjelent Shigeru Miyamoto, hogy bemutassa a Nintendo legújabb játékát.

A direkt mobilra fejlesztett Mario Run - ahogy a neve is mutatja - alapvetően egy runner, amiben koppintással tudunk átugrani a különböző akadályok felett. Ezt persze megbonyolították még néhány extrával. A normál játékmód mellett versenyezhezünk mások idejével illetve felépíthetjük a Mushroom Kingdomot is, ahogy csak szeretnénk.

A játéknak lesz egy free-to-play bevezető része, de ha az egészet ki akarjuk próbálni, akkor bizony fizetnünk kell majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)