Hirdetés

Iron Maiden: Legacy of the Beast - íme az első trailer

|

Megjelent az első trailer az ingyenes, mobilos szerepjátékból, melyben az Iron Maiden kabalája alakítja a főszerepet.

Hirdetés

Korábban már hallottunk róla, hogy a múltkori videojátékos klip mellett egy ingyenesen játszható szerepjátékkal is készülődik a legendás heavy metál banda, most pedig végre megkaptuk az első cinematic trailert a játékhoz.

Az Iron Maiden: Legacy of the Beast egy ingyenesen játszható, mobilos szerepjáték lesz, melynek a főszereplője Eddie, vagyis a zenekar jól ismert figurája. A történet szerint Eddie lelke darabokra törik és szétszóródik a világban, feladatunk pedig az lesz, hogy kalandunk során újra összeszedjük az elveszett szilánkokat.

Térben és az időben is utazunk majd, megismerjük a karakter különféle variációit, mindeközben pedig természetesen üvölteni fog a metál. Ez a trailer persze még mindig nem mutat sokat magából a játékból, de azért a hangulat rendben van. Az Iron Maiden: Legacy of the Beast a jelenlegi tervek szerint idén nyáron jelenik meg mobil platformokra.

Nektek hogy tetszik? Melyik a kedvenc Iron Maiden számotok és miért pont a The Trooper?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)