Hirdetés

Iron Maiden: Legacy of the Beast - szerepjáték készül, Eddie a főszereplő

|

Iron Maiden: Legacy of the Beast néven érkezik az új, az "Iron Maiden univerzumban" játszódó játék, amiben Eddie-t irányítva harcolhatunk mindenféle ellenséges lényekkel.

Hirdetés

Az Iron Maiden már nem először nyit a videojátékok felé. 1999-es Ed Hunter lemezükhöz egy azonos nevű játék is járt, egy a Time Crisishoz hasonló rail shooter volt, melyben a banda korábbi lemezei által inspirált pályákon lövöldözhettünk, miközben természetesen Iron Maiden dalok szóltak.

A tavaly augusztusban megjelent videoklippel újra visszatértek egy kicsit a játékokhoz, de idén nyáron ennél többet is kapunk. Az Iron Maiden: Legacy of the Beast egy free-to-play mobilos szerepjáték lesz, melynek helyszíne az Iron Maiden dalai alapján elképzelt univerzum, főszereplője pedig a zenekar kabalája, Eddie. A sztori szerint lelkének darabjait kell időn és téren át utazva összegyűjteni. Eddie képes átalakulni, és minden különböző formájában más képességekkel rendelkezik. Játék közben hallhatunk dalokat a banda teljes diszkográfiájából, sőt olyan élő felvételeket is, amiket ezelőtt nem tettek közzé.

A hivatalos indoklás szerint azért döntöttek úgy, hogy okostelefonokra adják ki, mert úgy gondolták, így érhetik el a legtöbb rajongót. Egyelőre ez minden, amit tudni lehet róla, aki szeretne elsőkézből értesülni minden új infóról, az a hivatalos honlapon iratkozhat fel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)