Hirdetés

Itt egy új Test Drive Unlimited trailer, hogy ne felejtsük el, készül a Solar Crown

|

Ha minden jól megy, akkor 2024 első felében már megjelenhet valamikor a legendás versenyjáték újraélesztett formája.

Hirdetés

A Test Drive sorozat nevét remélhetőleg senkinek kell bemutatni, és a maga idejében a Test Drive Unlimited is szépen teljesített, amikor még 2006-ban nyílt világgal értelmezte újra a széria hangulatát, játékmenetét.

A Test Drive Unlimited Solar Crown készül egy ideje, halasztgatta is bőszen a Nacon, legutóbb éppen nyáron hallottunk róla, amikor is 2024-re csúsztatták a KT Racing kezei alatt formálódó játékot, akkor videót is kaptunk a szomorkás hírhez. Most nincs semmi extra hír, csak egy új előzetest adtak ki az alkotók, hogy emlékeztessenek mindenkit: jövőre érkezik a játék.

Manapság már az is öröm, ha nincs hír, de legalább a videó mutatós, alant érdemes a Play gombra tenyerelni elszántan.

Hirdetés

A Hongkong-sziget végtelenül mutatós, és az ingame engine által bemutatott trailer alapján az egész összhatás a helyén lesz:

Aztán persze bármi csúszhat még, elromolhat, összedőlhet, kigyulladhat, vízbe fulladhat, szóval biztosat csak a megjelenéskor (ami elvileg február-március), addig is tartsatok ki azokkal az autós címekkel, amelyek az elmúlt hónapokban szakadtak ránk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)