Hirdetés

Izgalmas bejelentéssel készül a 3D Realms

|

Az első Prey kiadója egy ígéretes horrorjátékot vehetett a szárnyai alá.

Hirdetés

Bár mostanság nem nem számít akkora névnek a 3D Realms, mint egykoron, nem szabad azonban elfelejteni, hogy kiadóként ők szállították például a 2006-ban megjelent és azóta legendássá vált Prey-t, nemrégiben pedig olyan szórakoztató lövöldék publikálásáért voltak felelősek mint az Ion Fury, a Graven vagy épp a Wrath: Aeon of Ruin.

Az immáron az Embracer Group kötelékébe tartozó 3D Realms most a Twitteren rakott ki egy videót, amiben azt ígéri a csapat, hogy februárban valamilyen izgalmas bejelentéssel tér majd vissza.

Hirdetés

Bár a szóban forgó felvétel mindössze 16 másodperces, ennyi bőven elég is volt egy szemfüles játékosnak, hogy beazonosítsa: a videóban az egyelőre kiadó nélkül jegyzett FPS, a Ripout látható.

A játék Steam-profilját böngészve felfedezhetjük, hogy a kiadónál pillanatnyilag a fejlesztést végző Pet Project Games szerepel. Ennek fényében könnyen elképzelhető, hogy a készülő játékot a 3D Realms tényleg a gondozásába vette.

A 3D Realms közelmúltban debütált játékai kivétel nélkül korai hozzáférésűként jelentek meg és úgy tűnik, most sem lesz ez másképp. A Ripout viszont már a pre-alpha videók alapján is nagyon izgalmasnak tűnik, amiben folyamatosan változó pályákon kell szembeszállnunk az alkalmazkodni képes ellenséggel. Az életünkért vívott harcban pedig egy élő fegyver, a petgun is a segítségünkre lesz, amivel egészen újszerű támadások hajthatunk végre. Mindezt pedig online kooperatív módban is játszhatjuk, szóval nagyon izgatottak vagyunk.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)