Hirdetés

Jalopy - már Magyarországot is átszelhetjük egy Trabanttal

|

A Trabant-szimulátor legújabb frissítése Magyarországot hozza el a még mindig csak early access státuszban lévő játékba. Meg néhány más, fontos újítást.

Hirdetés

Az a típusú ember vagyok, aki képes órákat vezetni a Euro Truck Simulator 2-ben, vagy betartani a kreszt a GTA V-ben, mert egyszerűen megnyugtat, kikapcsol. A Jalopy is egy nagyon nyugtató játék, amíg el nem kezd füstölni a Trabant, és félúton ébredünk rá, hogy kellett volna még egy szerszámkészlet, különben nem jutunk el a következő városig.

A játékban egyébként a keleti blokk országait kell átszelni egy nem kimondottan jó állapotban lévő Trabanttal. A most megjelent frissítés nem csak Magyarországot, hanem a festés és matricázás lehetőségét, a kilométerszámlálót és a roncstelepeket is elhozta, valamint javított egy rakás hibát. A játék még mindig csak 0.5-ös verziószámú, úgyhogy elég messze a végleges változat, de a fejlesztő dolgozik rajta, finomítgatja, bővíti. További infókat a legfrissebb patch-ről itt találtok, fent pedig megnézhetitek a trailert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)