Hirdetés

Japán hardvereladási statisztika

|

A május tizennyolcadikán kezdődő és huszonnegyedikén befejeződő héten összesen 33.833 egységet értékesítettek a Nintendo vérfrissített marokkonzoljából.

Hirdetés

A Nintendo DSi teljesítményénél egyetlen játékrendszer sem teljesített jobban Japánban, így ismételten megszerezte a rangsor első helyét. A Media Create által nyilvánosságra hozott hardvereladási statisztika második lépcsőfokán a PlayStation Portable tanyázik, ezzel megelőzve a 16.233 eladott példánnyal büszkélkedő Wii játékrendszereket.

Immáron a harmadik egymást követő héten sikerült túlszárnyalnia a PlayStation 3 szigetországi eladásait a Nintendo rendszerének, ugyanis a fekete szörnyetegből összesen 10.932 egységet értékesítettek. Áprilisban és márciusban jelentősen megugrott PlayStation 3 iránti kereslet, mindezt nagyban köszönhette a Blu-ray lemezekre pörkölt Final Fantasy VII: Advent Children megjelenésének és filmhez mellékelt Final Fantasy XIII demonstrációs verziónak.

1. DSi: 33,833
2. PSP: 27,536
3. Wii: 16,233
4. PS3: 10,932
5 . DS Lite: 5,631
6. PS2: 4,075
7. Xbox 360: 3,854

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)