Hirdetés

Szavazz: te fogsz még valaha játékot előrendelni?

|

Egyre hangosabbak azok a hangok, amelyek szerint a kiadók és fejlesztők megjelenés előtt leígérik a csillagokat az égről, a túlpumpált játékokosok pedig elkerülhetetlenül csalódnak majd. Félkész megjelenések, bugos portok, elégedetlen vásárlók. Hova vezet ez?

Hirdetés

Általában a nagyon várt (értsd: ügyesen marketingelt) címek megjelenése nagy port és vitákat kavar. Mert szinte sosem lesz tökéletes egy ilyen rajt, az biztos. A No Man' Sky botrány körül kialakult heves vita is jól mutatja, hogy az ipar hozzáállása, működése és a közönség elvárása nincs éppen összhangban. Sokat és sokféleképpen lehet vitatkozni arról, hogy mik az okok (igyekszünk majd kísérletet tenni erre egy komolyabb riport keretében), de a tünetek egyértelműek, a játékosok egyre gyakrabban ábrándulnak ki az álomgyárból, ahol a termék is inkább csak álmokat ígér, és aztán nem azt adja, amit várunk tőle.

De aztán ott a következő nagy cím, pulzusnövelő bejelentés, látványos trailer, és sokunk szíve máris hevesebben ver, jön a jól ismert érzés, hogy ezt most azonnal akarom játszani. A kérdés tehát most egyszerű, nézzetek magatokba, és igyekezzetek nagyon őszintén (és nem indulatból) választ adni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)