Hirdetés

Jó Éjt! 2012.06.01.

|

Megkezdődött hivatalosan is a nyár, bár ma egy kicsit hűvös volt az idő, meg esett is, de hiába, mi tudjuk hogy a régóta várt nyári szünet már itt kopogtat az ajtón.

Hirdetés

A mai napot egyértelműen az E3-as hírek uralták, volt belőlük jó sok, az elkövetkezendő egy hétben bizony készüljetek fel erre, mert a GameStar háromfős különítménye holnap hajnalban indul Los Angelesbe, hogy a kiállításról élőben tudósítson.

A mai nap abszolút favorit híre az E3-as kiállításon szereplő játékok listája lett.

Második lett az új Star Wars játékot felfedő hírünk, erre a zárt ajtók mögötti bemutatóra amúgy Mazur hivatalos, szóval hamarosan többet is meg fogunk róla tudni. 

Harmadik helyre csúszott az új Tomb Raider játékot bemutató videó, van akinek tetszik van akinek nem, szerintem jót fog tenni neki ez a kis változatosság. 

Végezetül egy kis Nightwish, szerintem ez még nem volt. Jó éjszakát és kellemes hétvégét kívánok mindenkinek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)