Hirdetés

Jó Éjt! 2012.08.30.

|

A mai nap egyértelműen a Guild Wars 2-ről szólt, élő adásban beszélgettek róla a kollégák, és még GW2-be is öltöztették a szerencséseket.

Hirdetés

Az időjárásról már nem is kesergek, egyrészt mert mindjárt itt van úgyis az ősz, másrészt pedig nem is éreztem belőle semmit, tekintve, hogy most a lakást csak bajosan tudom elhagyni. Na persze kit érdekel a kinti levegő, amikor már ezerrel forrnak a Guild Wars 2 szerverek. Mint régi Guild Wars játékos én is alig várom már, hogy belevethessem magam a szép új világ kalandjaiba. Akiket szintén érdekelt azoknak volt mit nézni ma, hiszen élő adásban foglalkoztak vele a kollégák, és a szerencsések még lootolhattak is serényen. Azért nem csak GW2-n él az ember, lássuk is, hogy melyek voltak ma a GSO legnépszerűbb írásai:

1. [Vége] GameStar Aréna Live - Guild Wars 2 Special Edition

2. Far Cry 3 - Üdvözlünk a Rook Szigeteken!

3. Transformers: Fall of Cybertron - vizsgálják a PC-s hibákat

Ma teljesen témamentesen válogattam nektek altatódalokat. A három szám között egyik kedvencem is ott van, de természetesen, mint mindig, most is kiváló nótákat igyekeztem összeszedni az esti hangulatteremtéshez. Hallgassátok szeretettel, mindenkinek nyugodalmas jóéjszakát kívánok.

Air - La Femme D'Argent

Patrick Watson - Fireweed

Bloc Party - Banquet

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)