Hirdetés

Jó Éjt rovat, Gyu emlékére

|

Egy ideje már nem képezi a GSO életének részét a Jó Éjt rovat, és bárcsak most sem kellene így zárni a napot.

Hirdetés

Szomorú, mindannyiunkat megrendítő hírt kaptunk ma, hiszen Gyu nincs köztünk többé, mégis tudjuk, hogy itteni könyvét ugyan most hirtelen lezárta, de csak azért, hogy odafent egy sokkal hosszabb lélegzetvételűbe kezdjen. Ezt a rovatot Gyu tette azzá, ami nagyon sokáig volt, összefoglalva a napi történéseket, és lehetőséget biztosítva a baráti beszélgetéseknek. Emlékének ajánljuk most ezt a mai Jó Éjtet, olyan tartalommal és formában, ahogy ő is írta. "Maximális tisztelettel"! Ég veled, Gyu!

Fantasztikus dolog történt ma, kimentem a Tiszához, és egy papírrepülőt hajtogattam, amit utána a vízbe dobtam. Sétának, és kikapcsolódásnak is remek volt. De nem csak ennyi történt ma, hiszen annak ellenére, hogy mindössze az év második napja van csupán, érdekességek sorát olvashattuk, és ha bár csak hajszálnyival is, de a Tarantino-stílusú GTA V trailer beelőzte a tavalyi év legrosszabb filmjét produkáló Nicolas Cage nevű színészóriást. Az olvasottság harmadik helyét sikerült megcsípnie a feltámasztott Mortal Kombat X karakternek, de ha ilyen tempóban halad, akkor holnap reggelre megelőzheti az az idióta, aki 20.000 zöldhasúért verné szét az évfordulós PlayStation 4-et

Most pedig jöhetnek a jól megérdemelt muzsikák:

Elsőként a Queen játszik, és vele Freddie Mercury énekel nekünk, és bár ez senkit nem érdekel, de hatalmilag kellene betiltani, hogy bárhol, bármilyen tehetségkutatóban megpróbálják énekelni a dalait, mert ilyen tehetség egy évezredben csak egy van, és az nem a sztárcsinálókból fog kikerülni. 

Másodikként az előbb említett műsort is megjárt BZ barátunk következik, aki hangban azért elég jól ott van, és nem mellesleg ha viking gúnyába bújik, akkor ártatlan tévénézők mellé ugrik, a kanapéra. 

Harmadikként pedig ismerjük meg a naprendszert!

Legyen szép éjszakátok! Maximális tisztelettel: az ittmaradtak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)