Hirdetés

Jó Éjt augusztus huszonötödikén, kedden.

|

Tegnap este/éjjel nagyot jót csevegtünk, több, mint 400 hozzászólás született. Mi lesz vajon ma?

Hirdetés

A mai nap igen nagy izgalmakat hozott, hiszen tizenvalahány jelenleg debreceni színekben játszó futballista az egész ország szurkolása mellett játszott a Népstadionban a Bajnokok Ligájának csoportkörébe jutásért. Az eredményt tudjuk: a Loki szenzációs játékkal 2-0-ra nyert és bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe!!!!  Gratulálunk!!!!

Itt a GSO-n még mindig tart a World of Warcraft: Cataclysm nagy népszerűsége, a régi területek változásait és az új területeket bemutató videó lett a legnépszerűbb a mai napon. Második helyre a vágatlan Manhunt 2-ről szóló beszámoló került, míg harmadik a FIFA 10 játékbeli fejlődését bemutató trailer-hír lett.

Sokan gratuláltatok az 5000. GSTV videót feltöltőnek, aki nem más volt, mint hagymáschips - ezúton is gratulálunk neki. Igen sokan várjátok Gerard Butler legújabb filmjét, a Gamert - az erről szóló hír is igen népszerű volt.

Többen szomorkodtatok a Beyond Good and Evil 2 "jegelésén", ugyanakkor sokan most hallottak először a Dragon Ball Online-ról, amely még mindig készül.

Még mindig nagyon népszerű a Mass Effect, az egyelőre csak Xbox 360-ra tölthető második DLC híre is sokak figyelmét felkeltette. S milyen véletlen, kiderült, hogy a PS3 Slim gyártása is veszteséges - még jó, hogy maga a platform mindent összeadva nyereséges.

Eskin Bukottak holdja - Toui Hasumi beszámolója lelkes fogadtatásra, míg Vakka archív tesztje a Trinéről is értő és lelkes követőkre talált.

Mivel ezen kívül is voltak hírek jócskán, kérjük azokat is olvassátok el.

Nagyon megtisztelő volt, hogy velünk töltöttétek a mai napot is, és igazán csodás lenne, ha ezt holnap is megtennétek!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)