Hirdetés

Jó Éjt szeptember tizenharmadikán, vasárnap.

|

Már csak másfél óra és a New York Giants és a Washington Redskins emberei egymásnak feszülnek - jön az év legkafább része - amiben fut az NFL... Februáig tartó gyönyörűség...

Hirdetés

Amikor ezt a jó éjtet írom, kedvenc csapatom, az Atlanta Falcons épp nyert 19-7-re a Miami Dolphins ellen. Reméljük a legjobbakat az egész szezonra:) Teljes erővel beindult az NFL, szép őszünk lesz.

Lássuk, milyen is volt az aktivitás ma a GSO-n. Legnépszerűbb kétségtelenül a Need for Speed újabb trailere volt. Nagyon sokatokat érdekelt a heti megjelenési lista, ahogy a Tiszteletem! is. Ez utóbbi számomra végtelen megtiszteltetés!

Sokan izzítottatok rá az angol egyetemeknek adott ingyenes CryEngine licencek témájára, ahogy érdekes módon sokakat érdekel a Zune is, és az a hír, hogy lehet, a Zune HD is kézikonzol lesz. A világkörüli konzol-eladásokban most már jól lehet látni a PS3 Slim hatásait - a Sony masinája egyből élre is tört.

Nem kevesen tüntettétek ki figyelmetekkel, a Just Cause 2 vertikális trailerjét, a Borderlands karakterválasztós trailerjét és a nap legbizarabb hírét, amely olyanokat keres, akiknek megvan a Red Baron című régi játék teljes forráskódja.

Természetesen sok egyéb édekes hírünk is volt ma, kérünk benneteket, ezeket is olvassátok el!

Mivel ma javarészt én voltam itt, így személyesen szeretném megköszönni mindnyájatoknak, hogy Ti is itt voltatok. S szeretném azt a szivességet kérni tőletek, hogy gyertek holnap is, ha tudtok, jó?

 

Mai "dalunk" egy különlegesség - egy kiváló dobos, Phil Collins emlékének szenteljük, aki sajnos nem dobolhat többé - szerencsére még énekelhet. A klipben Chester Thompsonnal "vívnak" dobpárbajt.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)