Hirdetés

Job Simulator - itt az első SteamVR játék

|

Még nincs 24 órája, hogy megismerkedtünk a Valve VR szemüvegével, már be is jelentették az első játékot a kütyüre. Itt egy újabb szimulátor, mert hát ugye azt mindenki imádja.

Hirdetés

A Barcelonában jelenleg zajló Mobile World Congress előestéjén a HTC sajtótájékoztatóján rántották le a leplet a Valve virtuális valóság szemüvegéről, amely a HTC Vive nevet viseli. Hogy a szemüveg ne árválkodjon egyedül, már egy játék is készül hozzá.

A fejlesztő a Shoot Many Robots és az Aaaaa! for the Awesome!-ért felelős Owlchemy Labs, akiknek legújabb játékát március 4-én a Game Developer Conference-en ki is próbálhatják majd a szerencsések. A történet szerint 2050-ben járunk, amikor már minden házimunkát a robotok végeznek. Hogy az emberek el ne felejtsék, mit jelent dolgozni, megépítették Job Botot, aki megtanítja nekik a házimunka rejtelmeit.

A játékról egy blogbejegyzésben rántották le a leplet, melynek egyik érdekessége, hogy név szerint egyáltalán nem említik a HTC Vive eszközt, csak általánosságban, mint Steam VR fogalmaznak. Lehet, hogy a Valve a Steam Machine mintájára most is több gyártóval dolgozik egyszerre? Néhány napon belül kiderülhet az igazság.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)