Hirdetés

Jordan Mechner új Karatekán dolgozik

|

Jordan Mechner elárulta, hogy folytatást készít legelső játékához, melyet még egyetemi évei alatt rakott össze.

Hirdetés

Bár Mechner nevét legtöbben az 1989-ben indult Prince of Persia sorozat miatt ismerik (ebben nem kis szerepe van az Ubisoft féle új részeknek is), ő már 1984-ben, egyetemi évei alatt, is készített egy igen sikeres programot, Karateka címen. A játékban hős karatésunkkal kellett egy kastélyon végigküzdenünk magunkat, egy-egy elleni harcokban leverve a ránktörő ellenfeleket, míg végül megmentettük a főszereplő szerelmét. A program híres volt - a korhoz képest - kiváló animációiról, melyeket a készítő később a Prince of Persiában tökéletesített.
Mechner elárulta, hogy valakik szeretnék újra életre kelteni a játékot (csak nem az Ubioft, Perzsia hercegének sikerén felbuzdulva?), és ő is részt vesz a munkálatokban. Ezen kívül csak annyit árult el, hogy meg fogunk lepődni, mert egyáltalán nem olyan lesz, amilyenre számítunk.

 

karateka.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)