Hirdetés

Judas - ez lesz a Take-Two új játéka?

|

A közvetlenül az E3 előtti védjegylevédetésekre mindig érdemes felkapni a fejünket, viszont a Take-Two most alaposan feladta a leckét.

Hirdetés

A 2K Games és a Rockstar Games anyavállalata, a Take-Two Interactive bár nem tart előadást a júniusi E3-on, mégis számottevő jelenlétet ígér, vagyis 2K és Rockstar bejelentésekre is számíthatunk.

Talán éppen az egyik meglepetéshez kötődik a vállalat legújabb lépése: a NeoGAF-on ütötte fel a fejét a pletyka, miszerint a Take-Two egy új címet védetett le játékszoftver kategóriában, ami nem túlságosan meglepő, viszont a névválasztás már annál inkább. A védjegy Judas néven került regisztrálásra, amiből nehéz megtippelni, miről lehet szó. Egyelőre semmi más információ nem áll rendelkezésünkre a Judas című projekttel kapcsolatban, de valószínűleg semmi vallási kötődése nem lesz. Várjuk a fejleményeket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)