Hirdetés

Just Cause 3 - hamarosan itt a Mech Land Assault DLC

|

Az Avalanche Software bejelentette, hogy napra pontosan mikor mutatják be a Just Cause 3 szezonbérletének második DLC-jét, a Mech Land Assaultot.

Hirdetés

A Just Cause 3 Season Pass első fejezete, a játékosokat az égbe kalauzoló Sky Fortress március közepén jelent meg, így éppen itt volt az ideje, hogy Rico új kalandok után nézzen, amiket meg is kap a második DLC, a Mech Land Assault képében.

A sajtóközlemény szerint a Mech Land Assault elviszi Rico Rodriguezt egy új, Lacrima nevű szigetre, amely az elhagyatott eDen kutatási bázis, valamint egy fogolytábor otthona, utóbbit a rejtélyes Black Hand működteti. A szigetet hatalmas és erőteljes mechek védik és Rico csakis az új Bavarium Power Core puska segítségével veheti fel velük a harcot, amellyel semlegesítheti a pajzsaikat, eltérítheti őket és beléjük pattanhat, hogy azt követően a mechek brutális ágyúival, valamint a GRIP Gravity Gun fegyverével zúzza apró darabokra ellenfeleit a gravitáció segítségével. A mechek fejleszthetőek is, továbbá társak is vezethetik, nem csak Rico, amely további káoszteremtésre kínál lehetőséget Medicin. A Polygon mutatott gameplay felvételt is a DLC-ből: 

A Mech Land Assault a Season Pass-tulajok számára június 3-án jelenik meg, mindenki más június 10-től szerezheti be 11,99 euróért cserébe. A Just Cause 3 utolsó DLC-je, a Bavarium Sea Heist valamikor a nyár végén várható. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)