Hirdetés

Just Cause 3 - így fut a játék konzolokon ténylegesen

|

Kíváncsi vagy, hogy a Just Cause 3 mit tud a különböző platformokon? Videón szemlélhető a teljesítmény teszt.

Hirdetés

Egy olyan játéknál, ahol minden robban, és minden lángol, nem mindegy, hogy mit tud fps számban és látványban. A Just Cause 3 egy ilyen játék, és az erre váró rajongók azért nem voltak teljesen nyugodtak afelől, hogy minden platformon hibátlanul működik majd a játék.

Az Eurogamer abban a szerencsés helyzetben van, hogy sikerült megkaparintaniuk a játékot a megjelenés előtt, és így alkalmul nyílt levideózni a játék PS4 és Xbox One verzióit. A teljesítmény-teszt alatt látszik, hogy a fejlesztők 30fps-t céloztak meg, és ezt többé-kevésbé tartják is a konzolok. Mondjuk az Xbox One néha megcsuklik, amikor beindul a buli: a Microsoft platformján akár 20fps-ig is zuhanhat a sebesség, de azt már személyes tapasztalatból mondjuk mellé, hogy PS4-en is láttunk már hasonlót komolyabb kavarás esetében.

A Just Cause 3 december 3-án érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ti melyik platformon fogjátok felgyújtani a világmindenséget?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)