Hirdetés

Just Cause 3 - hamarosan itt a Sky Fortress DLC, és egy új patch is

|

Akár már néhány nap múlva is elkezdhetünk játszani a Just Cause 3 új DLC-jével, de emellett egy új patchre is számíthatunk, ami sokat javíthat a játék teljesítményén

Hirdetés

Aki december eleje óta még nem tette le a Just Cause 3-at (vagy csak később kezdett el vele játszani), örülhet a kiadó friss bejelentésének, ugyanis nem csak egy elég hasznos frissítés, hanem új tartalmak is érkeznek a sandbox játékhoz. A március 4-én esedékes patch rengeteget javít majd a játék teljesítményén: 20-25 százalékkal rövidíti meg a töltési időket, legalábbis a fejlesztők ígérete szerint.

DLC-fronton pedig a korábban leleplezett három csomag közül először a Sky Fortress érkezik, amire nem is kell már sokat várnunk. A komoly fegyverarzenállal felturbózott repülőruhát is tartalmazó DLC március 15-én lesz mindenki számára elérhető, de az Expansion Pass tulajdonosai előtt egy héttel korábban, 8-án megnyílik a lehetőség, hogy a repülő erődről támadó robotokat apró darabokra robbantsák.

Szerintetek nyújt majd eleget ez a DLC ahhoz, hogy megérje az árát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)