Hirdetés

Katamari Forever debut trailer

|

Hangulatos Katamari Forever debut trailer landolt videós portálunkon.

Hirdetés

Hatalmas „szemétkupacot” görgetünk magunk előtt, miközben nyávogó és csaholó háziállatok kergetnek bennünket. Amennyiben az imént lefestett játékmenetet semmilyen produktumhoz sem tudjátok hozzákapcsolni, úgy gémer pályafutásotokból kimaradt a Namco Bandai gondozta Katamari Damacy széria.

Márciusban bejelentették a sorozat legújabb tagját Katamari Forever néven (Japánban Katamari Damacy Tribute), most pedig megérkezett bemutatkozó videója. A kizárólag PlayStation 3 konzolokat támogató árkádjáték megtartotta felmenői megszeretett tulajdonságait és elemeit. Grafikáját rajongói igények alapján feltúrbózák, 1080p (1920 x 1080) felbontásban és választható vizuális szűrők segítségével szabhatjuk egyedi igényeinkhez (emellett választhatunk a „retro” megjelenítés mellett is).

Eddig egyetlen epizód sem tartalmazott annyi teljesítendő feladatot – szám szerint harmincat, mint a Katamari Forever. A debut trailer mindent elárul a játékmenetéről, a Földre küldött Hercegnek minden lehetséges tárgyat össze kell gyűjtenie, hogy pótolja az égboltról elveszett égitesteket.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)