Hirdetés

Kerbal Space Program - nincs messze a PlayStation 4-es és Xbox One-os megjelenés

|

Az űrszimulátor kaland jó pár kellemes percet szerzett a PC-s játékosoknak. Ebben az élményben a jelen generáció konzoljainak tulajdonosai is elmerülhetnek nem is olyan sokára.

Hirdetés

Ahogy azt a Kerbal Space Program fejlesztőcsapata, a Squad bejelentette, tényleg érkezik űrszimulátor játékuk Playstation 4-re, viszont az Xbox One felhasználók sem maradnak ki a világűr végtelenjének meghódításából. Az új verziók még ebben a hónapban elérhetővé válnak a konzolosok számára.

A PC-s verzió egyáltalán nincs veszélyben, hiszen a konzolra való portolást a Flying Tiger Entertainment csapata végzi. A Squad vezérigazgatója, Ezequiel Ayarza elmondása szerint meg vannak elégedve a konzolos verzióval, kitűnő irányítás várja a játékosokat a Kerbal Space Programban, ahol a világűr felfedezése közben még a robbanások is mókásak.

Ti kipróbáljátok majd konzolon is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)