Hirdetés

Késik a dobozos The Walking Dead

|

A vártnál később érkezhet a boltok polcaira az év egyik legnagyobb hatású sztorijával rendelkező játéka.

Hirdetés

Nemrég ért véget a Telltale-féle The Walking Dead játéksorozat első évada, a fejlesztők pedig a dobozos kiadások kedvelőinek is szeretnének örömet okozni.

Szándékuk azonban nem elég, sokmindenen múlik, hogy az első öt epizódot magába foglaló dobozt a kezünkben tarthassuk. Az értelemszerűen csak PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra megjelenő csomag eredetileg december negyedikén, tehát ma érkezett volna Észak-Amerikába, de leghamarabb csak egy hét múlva, december tizenegyedikén lesz beszerezhető. Az európai megjelenésről egyelőre semmi hír, csak annyit tudunk, hogy a srácok minden erőbedobással dolgoznak a megvalósításán, addig is viszonyítási alapként jó tudni az észak-amerikai dátumot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)