Hirdetés

Kevin Costner rendezésében - Fegyvertársak olvasói ismertető

|

„- Meghalok… - És miért, tehenekért?” Hangzik el még sok hasonlóan ironikus mondat a filmben.

Hirdetés

A fegyvertársak egy nagyszerű western. Abban tér el a műfaj többi alkotásától, hogy nincs tele rengeteg céltalan lövöldözéssel és robbanással. Akció csak a film végén látható, viszont az nagyot üt, izgalmas és szurkolsz a főszereplőknek.  Mégis szerethető a története, és tele van hangulatos, az egykori vadnyugatot idéző jelenetekkel.

A történet szerint négy szabadpásztor járja a vidéket, teheneiket legeltetve. Céljuk nincs, csupán a legelőket járják megyéről, megyére. Egyszer azonban Denton Baxter (Michael Gambon) nagybirtokos városába érnek, akivel összetűzésbe keverednek, nem kis szerencsétlenségükre elveszítik egy társukat, majd egy másik is megsebesül. A helyiek nem szívlelik a szabadpásztorokat, így nem sok segítséget várhatnak tőlük. A seriff Baxter-nek dolgozik, akik azon vannak, hogy a megmaradtakat is megöljék. Azonban egy-két ember akad, akik megsegítik a pórul járt utasokat, de a végső harcot „A főnök” Spearman-nek,  (Robert Duvall) és hű társának Charley Waite-nak (Kevin Costner) kell megvívniuk Baxter és a seriff ellen.

Az olvasói ismertető folytatása a CineStar honlapján olvasható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)