Hirdetés

Kholat - Sean Bean megint meghalt (videó)

|

Sean Bean narrálja a Kholat nevű horrorjáték legújabb előzetesét, és épp arról beszél, mit látott halála előtt. Lesz vajon olyan film, játék vagy sorozat, ahol végig életben marad?

Hirdetés

Februárban, amikor megtudtuk, hogy a Kholatot Sean Bean narrálja, az első kérdés nyilván az volt, hogy most életben marad-e, vagy hasonlóan szinte az összes filmhez és sorozathoz, amiben eddig szerepelt, itt is kinyírják a történet egy pontján.

Nos, a halálát valószínűleg nem fogjuk látni, ugyanis a Kholat eseményei alatt ő már halott. Ha jól sejtük, ő az egyik áldozata áldozata a Dyatlov Pass incidensnek, melyben kilenc orosz hegymászó vesztette életét rejtélyes körülmények között. A játékos feladata, hogy az Urál hegységet viszonylag szabadon feltérképezve megpróbáljon utánajárni annak, mi okozta a tragédiát. A narrációt úgy tudjuk elképzelni, hogy amikor valami fontosat fedezünk fel, Sean Bean kifejti, mi történt az adott helyen, vagy milyen szerepe van az épp megtalált objektumnak.

Mivel az okokról csak teóriák vannak, a fejlesztők akármelyiket beépíthetik, úgyhogy Yetik, földönkívüliek, rejtélyes szörnyek, szellemek, akármi jöhet. A Kholat megjelenés június 9-ére várható, egyelőre csak PC-re és Mac-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)