Hirdetés

Kiderült, hogy milyen hosszú lesz az Xbox & Bethesda Games Showcase

|

Annyi rágcsával és innivalóval készüljetek, mintha egy mozifilmre ülnétek be.

Hirdetés

Picivel több, mint 24 óra múlva már a Microsofton lesz a világ szeme, magyar idő szerint vasárnap 19 órakor kezdődik az Xbox & Bethesda Games Showcase, minek során elvileg megismerhetjük a közeljövőben érkező játékokat, köztük olyanokkal, amelyek egyenesen az Xbox Game Pass előfizetéses szolgáltatásban kezdik meg pályafutásokat. Emellett vélhetően az Xbox Game Studios, valamint a ZeniMax/Bethesda alá tartozó stúdiók egynéhány újdonságáról is lehullik majd a lepel, és persze a Microsoft külsős partnerei is villanthatnak ezt-azt. Hogy mire számítunk azt ebben a cikkben fejtettük ki részletekbe menően.

Hirdetés

Értelemszerűen minél hosszabb a műsoridő, annál több tartalmat lehet belezsúfolni. Márpedig az Xbox marketingcsapatát vezető Aaron Greenberg tweetje szerint összesen 95 perccel gazdálkodnak, ami egyáltalán nem kevés, pláne annak tükrében, hogy nem ez az egyetlen prezentáció, amivel készülnek.

Két nappal később, kedden, ugyanabban az időpontban esedékes a 90 perces Xbox Games Showcase Extended, amelyen egyébiránt csupa új tartalmat fogunk látni az ígéret szerint.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)